İncir Kuru İncir
Türkiye’nin ihraç ürünleri arasındaki bulunan Kuru İncir Dünya çapında üretiminin dörtte biri ülkemizde üretilmektedir. Kuru incir dıs ticaretinin yarıdan fazlasını Türkiye karsılamaktadır. Firmamızdaki Kuru incirler Genelde Ege bölgesi ürünleridir. Kalori Değerleri YAŞ İNCİRİN KURU İNCİRİN Kalori (kcal) 74 Kalori (kcal) 249 Lif (g) 3 Lif (g) 10 Yağ (g) 0 Yağ (g) 1 Protein (g) 1 Protein (g) 3 Şeker (g) 16 Şeker (g) 48 Vitamin A (IU) 142 Vitamin A (IU) 10 Vitamin C (Mg) 2 Vitamin C (Mg) 1,2 Vitamin B1 0.1 Vitamin B1 0.1 Vitamin B2 0.1 Vitamin B2 0.1 Vitamin B6 0.1 Vitamin B6 0.1 Sodyum 1 Sodyum 10 Potasyum 232 Potasyum 680 Kalsiyum 35 Kalsiyum 162 Fosfor 232 Fosfor 67 Magnezyum 17 Magnezyum 68 Demir 0.4 Demir 3,07 Manganez 0.1 Manganez 0.8 Bakır 0.1 Bakır 0.3 Selenyum 0.2 Selenyum 0.6 Çinko 0.2 Çinko 0.5